Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Edremit'te zabıta denetimi yoğunlaştı

Edremit

Edremit Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri Altınoluk Mahallesi'nde denetimlerini sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Edremit Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri Altınoluk Mahallesi’nde denetimlerini sıkı bir şekilde sürdürüyor.
Özellikle yaz sezonun en yoğun geçtiği şu günlerde gündüz ve gece olmak esnaf denetimleri yapılıyor.
Edremit’e bağlı turistik Altınoluk Mahallesi’nde yaz sezonu nedeniyle nüfusun en yoğun olduğu günler yaşanıyor.
Tatilcilerin akın ettiği Altınoluk’ta, Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Altınoluk Zabıta Şubesi’nde görev yapan ekipler esnaf denetimlerini sıkı bir şekilde yürütüyor.
Gündüz yapılan denetimlerin yanı sıra gece nöbetçi ekipler tarafından da işyerleri ve gece pazarında ki seyyarların koşullara uyup uymadığı kontrol ediliyor.
Denetimlerde ruhsat kontrolleri, gıda ile ilgili işyerlerinin hijyen kontrolleri ve gerekli sağlık muayenelerinin yapılıp yapılmadığı ekipler tarafından inceleniyor. İlçede yaşayan ve tatil için ilçeyi tercih eden yurttaşların yaz sezonunu rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri için özveri ile çalıştıklarını belirten Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Zabıta ekiplerimiz vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyetle karşılaşmamaları gerekli denetimlerini yapıyor. Turizm sezonun yoğun olarak yaşandığı Altınoluk, Güre, Akçay ve Zeytinli Mahalleleri başta olmak üzere tatil için bölgemizde bulunan yurttaşlarımızın memnuniyet içerisinde ayrılmaları en büyük arzumuz” dedi.



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli